Καλοκαιρινό νεσεσέρ: Τι δεν λείπει από το καλοκαιρινό bag σου;

Ο δεκάλογος των items που πρέπει να έχεις μαζί σου στη θάλασσα!

by admin
Καλοκαιρινό νεσεσέρ: Τι δεν λείπει από το καλοκαιρινό bag σου;

Αγαπημένο καλοκαιρινό νεσεσέρ: Τι να έχεις μαζί σου στο τσαντάκι των διακοπών σου; Έφτασε ο καιρός για μικρές ή μεγαλύτερες εξορμήσεις, για weekends σε κάποιο νησί ή και αυθημερόν αποδράσεις στη θάλασσα. Όσες μέρες κι αν επιλέξεις να φύγεις από την πόλη και να απολαύσεις βουτιές στις παραλίες μας δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ. Ακόμη κι αν το ταξίδι σου είναι μονοήμερο ένα summer τσαντάκι σού είναι σίγουρα απαραίτητο. Τι πρέπει να περιλαμβάνει;

Το καλοκαιρινό νεσεσέρ δεν πρέπει να λείπει από τις αποσκευές σου. Αλλά τι να βάλεις μέσα; Ποια summer essentials δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου και πού θα σου χρειαστεί το καθένα; Οι διακοπές είναι για χαλάρωση κι απόλαυση, αλλά πώς θα τις ευχαριστηθείς πραγματικά αν δεν έχεις προετοιμαστεί πρώτα κατάλληλα;

Νεσεσερ με φερμουαρ…Βαλιτσα καλλυντικων ταξιδιου…Βαλιτσακια νεσεσερ ταξιδιου… Όλες οι επιλογές είναι σούπερ!

Τι να μην ξεχάσεις να βάλεις στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου;

1. Τσιμπιδάκι για τα φρύδια.

Τσιμπιδάκι για τα φρύδια σου, ψαλιδάκι και λίμα για τα νύχια ή αν σε βολέυει καλύτερα, ένας νυχοκόπτης. Όλα σου είναι απαραίτητα και πιάνουν μάλιστα ελάχιστο χώρο στο καλοκαιρινό νεσεσέρ. Γιατί λοιπόν να μην τα πάρεις μαζί σου;

2. Gel καθαρισμού προσώπου.

Το καθαριστικό προσώπου βρίσκεται πάντοτε στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου σε οποιοδήποτε ταξίδι και προορισμό. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται η οδοντόβουρτσα και η οδοντόπαστά σου σε mini συσκευασίες κατάλληλες για ταξίδια.

3. Αντικουνουπικό βραχιολάκι.

Από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου δεν πρέπει να λείπει το όπλο σου ενάντια στα τσιμπήματα από κουνούπια ή άλλα έντομα. Ένα αντικουνουπικό βραχιολάκι είναι πρακτικό, χρήσιμο και διακριτικό. Για κάποιους είναι ίσως και stylish. Για όλους όμως είναι σίγουρα αποτελεσματικό καθώς κρατά τα έντομα μακριά σου. Αν το βραχιολάκι δεν είναι του γούστου σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κλασικό στικ για τα κουνούπια.

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα προϊόν κατά των κουνουπιών και των εντόμων. Αλλιώς θα δεινοπαθήσεις.

4. Αντηλιακές κρέμες.

Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος είναι σίγουρη προσθήκη στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου. Αν θέλεις να γλιτώσεις χώρο μπορείς να επενδύσεις σε ένα προϊόν 2 σε 1. Μια αντηλιακή κρέμα με φυσικά φίλτρα και υψηλή προστασία που είναι κατάλληλη τόσο για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου, όσο και για το σώμα.

Και μην ξεχνάς! Κάνε επάλειψη με αρκετή ποσότητα αντηλιακού κάθε 2 με 3 ώρες περίπου και οπωσδήποτε μετά από μια βουτιά.

Τι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα καμίας beauty addict το καλοκαίρι

Οι αντηλιακές κρέμες και τα ενυδατικά boosters “κλειδώνουν” την υγρασία στην επιδερμίδα σου. Έτσι, φαίνεσαι λαμπερή και δροσερή!

MUst στο καλοκαιρινο νεσεσερ

Καλοκαιρινό νεσεσέρ: Ποια καλλυντικά να πάρω μαζί μου στις διακοπές;

5. Your beauty kit.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις μαζί σου πολλά καλλυντικά αλλά λίγα και καλά. Φυσικά και θα ακολουθήσεις τον κανόνα του μινιμαλισμού, που είναι μάλιστα αποτελεσματικότατος και πρακτικότατος, τοποθετώντας στο beauty kit σου 5 crucial καλλυντικά:

💄 Μάσκαρα: Για να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου και να έχεις εντυπωσιακό βλέμμα. Αν θέλεις επέλεξε και μια αδιάβροχη. Για να εξοικονομήσεις χώρο αλλά και να επιτύχεις ένα πιο ελαφρύ, summery μακιγιάζ απέφυγε το eyeliner ή το μολύβι ματιών. Η μάσκαρα κάνει μια χαρά τη δουλειά της!

💄 Lip gloss: Πάρε μαζί σου το αγαπημένο σου lip gloss ή το αγαπημένο σου καλοκαιρινό κραγιόν. Αποχρώσεις ροδακινί ή κοραλλί είναι εξαιρετικές για τα καλοκαιρινά βράδια.

💄 Σκιές – η καλοκαιρινή σου παλέτα: Βάλε στο makeup bag σου τις κατάλληλες σκιές για το θερινό σου μακιγιάζ. Μία travel size παλέτα σκιών με καλοκαιρινές αποχρώσεις είναι ιδανική! Φυσικά στην παλέτα περιλαμβάνεται και το ανάλογο πινελάκι για τα εφαρμόσεις τις σκιές. Έτσι, έχεις ό,τι χρειάζεσαι.

💄 Ρουζ: Σε αποχρώσεις μπρονζέ ή ροζ, το ρουζ είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το beauty kit των διακοπών σου. Χαρίζει στο μακιγιάζ σου λάμψη, φρεσκάδα αλλά και καλοκαιρινό σαγηνευτικό αέρα. Αυτό δεν θέλεις άλλωστε; Ένα γοητευτικό, ηλιοκαμένο look χωρίς υπερβολές.

💄 BB cream: Αν χρησιμοποιείς makeup τότε μία ενυδατική με χρώμα είναι αυτό που χρειάζεσαι στις διακοπές σου. Αν πάλι θέλεις φυσική κάλυψη και υγιή λάμψη μπορείς να επενδύσεις σε μία πούδρα σε μία λίγο πιο σκούρα απόχρωση από αυτή της επιδερμίδας σου. Θα τη λατρέψεις.

Μέσα στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου έχει φυσικά χώρο και το beauty kit με επιλεγμένα καλλυντικά που σου υπόσχονται λαμπερό και natural μακιγιάζ στις διακοπές σου!

Νεσεσέρτσαντάκι με καλοκαιρινό σχέδιο, δεν είναι πανέμορφο;;

Καλοκαιρινό νεσεσέρ: 10 απαραίτητα items που δεν θα έλειπαν από την τσάντα καμίας beautista!

6. After sun.

Ένα after sun θα κάνει πολύ καλό στο δέρμα σου που όσο να πεις ταλαιπωρείται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ήλιο, το αλάτι κτλ. Προτίμησε ένα που περιέχει Βιταμίνη C και Ε, προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σου από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση και ενυδατώνει το δέρμα σου.

7. Ενυδατική προσώπου.

Μην φύγεις για διακοπές χωρίς την ενυδατική σου. Δίχως αυτήν δεν πας πουθενά. Μια σούπερ ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις στις διακοπές σου φέτος ένα booster με ενυδατικά συστατικά, αντικαθιστώντας στην ουσία την κλασική ενυδατική σου κρέμα. Το booster είναι πιο ελαφρύ, πιο καλοκαιρινό και κάνει την ίδια δουλειά με την ενυδατική σου. Αναζωογονεί και ενδυναμώνει την επιδερμίδα σου, χαρίζοντάς σου λάμψη και υγεία!

8. Αποσμητικό.

Για να είσαι και να νιώθεις φρέσκια και στις διακοπές. Προτίμησε ένα σε μέγεθος ταξιδίου για να έχεις περισσότερο χώρο στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου. Επέλεξε ένα αποσμητικό με διακριτικό άρωμα που σε αντιπροσωπεύει για να το χρησιμοποιήσεις και σαν κολώνια. Καλή ιδέα, τι λες;

Καλοκαιράκι χωρίς βαμμένα νύχια γίνεται; Δεν γίνεται. Είναι εύκολη υπόθεση να διατηρήσεις το μανικιούρ και το πεντικιουρ σου στις διακοπές. Χρειάζεσαι ένα μανό και δυο εργαλεία για τα νύχια.

9. Βερνίκι νυχιών.

Τα άκρα σου οφείλεις να τα έχεις περιποιημένα, ιδιαίτερα στις διακοπές σου. Πάρε μαζί σου το αγαπημένο σου βερνίκι νυχιών και ανανέωσε μανικιούρ και πεντικούρ όταν κριθεί απαραίτητο. Για μικροδιορθώσεις έχεις επίσης μαζί σου λίμα και ψαλιδάκι, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.

10. Your sensitives.

Ακόμη κι αν δεν πρόκειται να αδιαθετήσεις στις διακοπές σου -που είναι και το πιο σούπερ σενάριο- είναι καλό να έχεις μαζί σου κάποια προϊόντα για τις δύσκολες μέρες ή για την ευαίσθητη περιοχή. Μία σερβιέτα περιόδου και ένα σερβιετάκι ημέρας, ένα ταμπόν και μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή, όπως και ένα refreshing καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή σε mini συσκευασία. Η πρόληψη σε γλιτώνει από περιπέτειες…

Καλοκαιρινό νεσεσέρ: Ποια είναι τα απαραίτητα των διακοπών; Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και γιατί;

Καλοκαιρινό νεσεσέρ: Τι δεν λείπει από το καλοκαιρινό bag σου;

🆘 +1 item στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

+ SOS: Φέτος πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου ένα άδειο απλικατέρ το οποίο θα γεμίσεις με το σωτήριο μείγμα για τις μωβ μέδουσες. Αυτό το καλοκαίρι οι μωβ μέδουσες έχουν κάνει επέλαση στις ελληνικές θάλασσες και εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένη σε περίπτωση -δεν στο εύχομαι φυσικά- τσιμπήματος. Εδώ θα βρεις πώς φτιάχνεται το μείγμα και θα διαβάσεις επίσης τι πρέπει να κάνεις και τι να μην κάνεις αν έρθεις σε επαφή με μωβ μέδουσα.

Καλές βουτιές λοιπόν με προσοχή. Απόλαυσε τα υπέροχα καταγάλανα νερά της χώρας μας με ασφάλεια καθώς έχουμε τις ομορφότερες ακτές. Η Ελλάδα κατέχει και πάλι για το 2022 την 2η θέση ανάμεσα σε 53 χώρες με 581 βραβευμένες ακτές με γαλάζια σημαία. Όχι κι άσχημα!

YOU MAY ALSO LIKE

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Αποδοχή Διαβάστε

Μετάβαση στο περιεχόμενο