Αυλαία για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

Με απονομή βραβείων και το Χρυσό Δέντρο στην ταινία Shelter

by admin
Αυλαία για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

Μετά από οκτώ ημέρες προβολών, το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων.

Το Χρυσό Δέντρο, το μεγάλο βραβείο του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου απονεμήθηκε στην ταινία “Shelter” του Sean Breathnach από την Ιρλανδία. Μια δραματική ιστορία που συγκίνησε το κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή.

Αυλαία για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου
4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου / Το Χρυσό Δέντρο απονεμήθηκε στην ταινία “Shelter” του Sean Breathnach από την Ιρλανδία.

Το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας απέσπασε η κωμωδία φαντασίας από την Βενεζουέλα “Me and the Beasts” του Nico Manzano.

Τέλος, δόθηκε Ειδική Μνεία στην καναδική ταινία Bootlegger της Caroline Monnet για την μουσική την οποία συνέθεσαν οι Jean Martin και Tanya Tagaq.

Τα βραβεία απένειμε πενταμελής διεθνής κριτική επιτροπή με πρόεδρο την Lynda Belkhiria (Head of Cairo Film Connection στο Cairo International Film Festival) και μέλη της επιτροπής οι Antonio Costa Valente (Διευθυντής του Avanca Film Festival), Κάτια Πανταζή (παραγωγός), Κορίνα Κονταξάκη (ηθοποιός και σκηνοθέτης), Αριστοτέλης Μεταξάς (διευθυντής φωτογραφίας).

Τίτλοι τέλους για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

Η τελετή λήξης του φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε στην παραλία Πράσσα, παρουσία του δημάρχου Κιμώλου κυρίου Βεντούρη. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό. Η Nia Foes η παρουσιάστρια του φετινού φεστιβάλ και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Manuel de Coco, αποχαιρετώντας το κοινό ανανέωσαν το ραντεβού για το 2023.

YOU MAY ALSO LIKE

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Αποδοχή Διαβάστε

Μετάβαση στο περιεχόμενο