Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)

Θα τα βρεις στο Netflix -και όχι μόνο- και θα τις λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! 🎥🎄

by admin
Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά που παρακολουθώντας τες θα γίνεις και εσύ παιδί και θα αγαπήσεις λίγο περισσότερο αυτές τις γιορτινές ημέρες. Απλά κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ μαζί με τα παιδιά, τα ανιψάκια, το βαφτιστήρι σου ή τελοσπάντων τους αγαπημένους σου ανθρώπους, γέμισε το τραπέζι με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και αφέσου στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Όλοι χρειαζόμαστε τη μοναδική αίσθηση των Χριστουγέννων, μικροί και μεγάλοι! 🪄 Τη λάμψη και την χαρά που μας γεμίζουν.

Απόλαυσε τη μαγεία των Χριστουγέννων με τις πιο γλυκιές, διασκεδαστικές, αστείες και συγκινητικές χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών! ❤️

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα και γλυκίσματα, χρωματιστά λαμπιόνα, στολίδια και μια χριστουγεννιάτικη ταινία για την απόλυτη εορταστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους!

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά που πρέπει να δείτε! ⬇ 🎅

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα του Μίκυ

Η κλασική ιστορία του Καρόλου Ντίκενς με τον άπληστο Εμπενίζερ Σκρουτζ έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Είναι μια ιστορία που έχει αποτυπωθεί με τον καλύτερο τρόπο από την Disney και έχει συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Οπότε είναι ιδανική ταινία για τα παιδιά!

Ο σκληρός και τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ ενδιαφέρεται μονάχα για τα χρήματα και φέρεται άκαρδα σε όλους τους ανθρώπους γύρω του -και πιο πολύ στον υπάλληλό του- ακόμα και τα Χριστούγεννα. Η κατάσταση όμως αλλάζει όταν 3 σοφά φαντάσματα τον επισκέπτονται, τον φέρνουν αντιμέτωπο με τη ζωή και τα λάθη του και τον πασπαλίζουν με τη μαγεία των Χριστουγέννων που θα ζεσταίνει τελικά την καρδιά του! 💗

👉 Από τις Καλύτερες Παιδικές Χριστουγεννιάτικες Ταινίες Όλων των Εποχών!

Αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά: Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα του Μίκυ είναι η διαχρονική παιδική ταινία της Disney που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας!

🌟Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα βρεις στο νετφλιξ και όχι μόνο και θα λατρέψεις και εσύ μαζί με τα παιδιά σου! 🌟

Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων

Ο Γκριντς αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα από τη Χούβιλ. Πώς; Με το να υποδυθεί τον Άι Βασίλη και να πάρει τα στολίδια, τα τρόφιμα και τα δώρα ολόκληρης της πόλης. Όμως, η νεαρή Σίντι Λου Χου καταστρώνει ένα δικό της σχέδιο· να πείσει τον Άι Βασίλη να πραγματοποιήσει μια ευχή για τη μαμά της. Έτσι, μια χειρονομία καλοσύνης από τη Σίντι Λου Χου και την οικογένειά της κάνουν την καρδιά του να λιώσει. Ε πες μου τώρα ποιος δεν θέλει να δει αυτή την ταινία;

📺 Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Οι χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες που θα αγαπήσετε και εσείς!

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά που θα σας χαρίσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές τις γιορτες! ⭐

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιδικά: Οι 12 καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά

Το Πολικό Εξπρές

Μία ακόμη ταινία που βλέπουμε συνήθως αυτές τις μέρες. Το Πολικό Εξπρές έχει γίνει για πολλούς από εμάς αγαπημένη χριστουγεννιάτικη συνήθεια.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένα νεαρό αγόρι που έχει αρχίσει να αμφιβάλει για την ύπαρξη του Άι-Βασίλη, ξυπνά μέσα στη νύχτα και έκπληκτο βλέπει ένα μαγικό τρένο, το Πολικό Εξπρές, να καταφθάνει και να σταματά μπροστά από την αυλή του. Το αγόρι αποδέχεται διστακτικά την πρόσκληση του μυστηριώδη Ελεγκτή, επιβιβάζεται στο τρένο και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι προς τον Βόρειο Πόλο με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τον Άι-Βασίλη. Στη διαδρομή γνωρίζεται με ένα ικανό μα ανασφαλές κορίτσι, ένα αγόρι που νομίζει πως τα ξέρει όλα και ένα απογοητευμένο, μοναχικό αγόρι.

📺 Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)
Με μαγική εικόνα και μουσική, το “Πολικό Εξπρές” είναι μια ταινία που συναρπάζει τα κοινά όλων των ηλικιών και μάς υπενθυμίζει την ομορφιά των Χριστουγέννων και το πραγματικό νόημα αυτών των γιορτινών ημερών.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες που με τη γλυκύτητα και τη μαγεία τους κατακτούν και τους μεγάλους. 👇

Χριστούγεννα με τον Σρεκ

Ο αγαπημένος μας ήρωας Σρεκ σε χριστουγεννιάτικες περιπέτειες μαζί με την χαριτωμένη, μοναδική οικογένειά του. Ο Σρεκ προσπαθεί να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και έχει υποσχεθεί στη Φιόνα και τα παιδιά πως αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερα της ζωής τους! Εκεί όμως που νομίζει πως όλα είναι έτοιμα για μία ήσυχη, οικογενειακή χριστουγεννιάτικη μέρα, ο Γάιδαρος, ο Γάτος, ο Γκίνγκι και τα υπόλοιπα μέλη της θεότρελης παρέας κάνουν την εμφάνισή τους και τα σχέδια του Σρεκ ανατρέπονται. 

Δες το trailer της παιδικής ταινίας εδώ.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)
Το παιδικό “Χριστούγεννα με τον Σρεκ” είναι μία από τις απολαυστικές χριστουγεννιάτικες παιδικές κωμωδιες για όλη την οικογένεια.

Η πεντάμορφη και το τέρας: Μαγεμένα Χριστούγεννα

Η κυρία Ποτς διηγείται ξανά μια ιστορία, τότε που κάποια Χριστούγεννα έγιναν σκοτεινά και μελαγχολικά, γιατί ένας κακός, μαγεμένος αυλός συνωμότησε για να χωρίσουν παντοτινά η Πεντάμορφη και το Τέρας. Μόνο ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα μπορεί να το αποτρέψει. Άραγε θα συμβεί;

Η χριστουγεννιάτικη έκδοση της Belle και του τέρατος αποτελείται από 3 επεισόδια – μέρη:

  1. “Πεντάμορφη και το Τέρας: Το Μαγικό Δώρο”: Στο πρώτο επεισόδιο, η Πεντάμορφη και το Τέρας ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα, αλλά όταν ένα μαγικό δώρο εξαφανίζεται, ξεκινούν μια περιπέτεια για να το βρουν.
  2. “Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Η Μαγεία των Χριστουγέννων”: Στο δεύτερο επεισόδιο, η Πεντάμορφη ανακαλύπτει μια μαγική ιστορία για τα Χριστούγεννα και αποφασίζει να τη μοιραστεί με το Τέρας. Μαζί, ζουν μια μοναδική εμπειρία.
  3. “Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Ένα Χριστουγεννιάτικο Θαύμα”: Στο τρίτο επεισόδιο, η Πεντάμορφη και το Τέρας βιώνουν ένα αληθινό Χριστουγεννιάτικο θαύμα όταν συναντούν έναν μυστηριώδη ταξιδιώτη που τους δίνει τη δυνατότητα να διασχίσουν το χρόνο και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε διάφορες εποχές.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)

Χριστούγεννα στη Μαδαγασκάρη 

Η πιο τρελή παρέα σε χριστουγεννιάτικες περιπέτειες που θα σας διασκεδάσουν, κρατώντας στα παιδιά και συνολικά σε όλη την οικογένεια την καλύτερη παρέα! Οι αγαπημένοι ήρωες της Μαδαγασκάρης γιορτάζουν τα Χριστούγεννα όταν ο Άγιος Βασίλης πέφτει στο νησί και παθαίνει αμνησία. Πω πω συμφορά. Πώς θα σωθούν άραγε οι Γιορτές;

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)
Η αγαπημένη παρέα σε χριστουγεννιάτικες περιπέτειες!

Arthur Christmas: Ο Γιος του Αϊ Βασίλη

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ο Άι Βασίλης παραδίδει τα δώρα, ο μεγαλύτερος γιος και διάδοχος του, ο Στιβ, διευθύνει την επιχείρηση από την υψηλής τεχνολογίας έδρα τους στον Βόρειο Πόλο. Ο μικρότερος γιος του Άι Βασίλη, ο αδέξιος και γεμάτος πάθος για τα Χριστούγεννα Άρθουρ, του οποίου η δουλειά είναι να απαντά στα γράμματα των παιδιών, παρακολουθεί την επιχείρηση από μακριά. Όταν μετά το τέλος της παράδοσης των δώρων ένα ξωτικό ανακαλύπτει ένα ξεχασμένο δώρο στο εργαστήριο, ο Άρθουρ αναλαμβάνει να το παραδώσει ο ίδιος πριν το ξημέρωμα.

📺 Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)
Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά αλλά και μεγάλους!🎇

Κλάους Το Μυστικό των Χριστουγέννων

Από τις πιο όμορφες ταινίες που μπορείς να δεις τα Χριστούγεννα! Ένας εγωιστής ταχυδρόμος κι ένας μοναχικός παιχνιδοποιός γίνονται αναπάντεχα φίλοι και χαρίζουν το πολυπόθητο χαμόγελο που απουσιάζει από μια ψυχρή, σκοτεινή μικρή πόλη.

Καταπληκτική ταινία που θα λατρέψουν τα παιδιά. Μια από τις ωραιότερες σύγχρονες χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά και ενήλικες.

📺 Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)
Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)

Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ

Ο Όλαφ συνεργάζεται με τον Σβεν σε μια απίθανη αποστολή στην Παγωμένη Περιπέτεια του Όλαφ από τη Walt Disney Animation Studios. Είναι η πρώτη εορταστική περίοδος από τότε που άνοιξαν οι πύλες και η Άννα με την Έλσα ετοιμάζουν μια γιορτή για όλη την Αρεντέλα. Όταν οι κάτοικοι της πόλης αναχωρούν πρόωρα για να απολαύσουν τα παραδοσιακά τους έθιμα, οι αδερφές συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν οικογενειακές παραδόσεις. Έτσι ο Όλαφ ψάχνει σε όλο το βασίλειο για να φέρει πίσω τις καλύτερες παραδόσεις και να σώσει τα πρώτα Χριστούγεννα των φίλων του.

Μίκυ: Μια φορά και έναν καιρό

Ο Μίκυ, η Μίνι και αλλά και η υπόλοιπη αγαπημένη παρέα Disney συγκεντρώνονται και αναπολούν παλιές στιγμές γεμάτες αγάπη, μαγεία και εκπλήξεις σε τρεις μοναδικές ιστορίες. Ο Μίκυ και η Μίνι θυμούνται την πρώτη χρονιά που περάσανε μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ ο Γκούφυ με τον γιο του Μαξ αφηγούνται παλιές αστείες ιστορίες που έκαναν τις διακοπές τους αξέχαστες. Την ίδια στιγμή τα ανιψάκια του Ντόναλντ, Χιούι, Λιούι και Ντιούι ξαναθυμούνται όλες τις περιπέτειες που πέρασαν για να μάθουν τελικά το πραγματικό νόημα των γιορτών.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)
Όλοι οι κλασικοί ήρωες του Disney σε μια απολαυστική ταινία με υπέροχα τραγούδια, ιδανική για όλη την οικογένεια.

Αξέχαστες βραδιές-κινηματογράφου με χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα απολαύσει όλη η οικογένεια!

Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Μίκυ: Αποκλεισμένοι στη λέσχη του Μάους

Ευκαιρία να γιορτάσετε φέτος τα Χριστούγεννα παρέα με τον Μίκυ και όλους τους αγαπημένους ήρωες της Ντίσνεϊ, καθώς για πρώτη φορά πρωταγωνιστούν όλοι μαζί σε μια μεγάλου μήκους Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.

Όταν η χιονοθύελλα καταστρέφει τα σχέδια όλων, ο Μίκυ τους προσκαλεί σπίτι του για τα Χριστούγεννα. Εκεί μαζί με το Γούντι, την Αριελ, τη Χιονάτη, τη Μπελ και όλους τους υπόλοιπους μοιράζονται τα κουλουράκια και τη ζεστή σοκολάτα και προσπαθούν να φτιάξουν τη διάθεση του Ντόναλντ, που έχει χαλάσει. Η αληθινή διασκέδαση όμως ξεκινάει όταν η Μίι βρίσκει παλιότερες ταινίες που είχαν περάσει μαζί τα Χριστούγεννα και έτσι όλοι αρχίζουν να θυμούνται τις παλιές καλές στιγμές.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)
Mickey’s Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse

Αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους

Οι Πέντε Θρύλοι

Ο Άγιος Βασίλης, ο λαγός του Πάσχα, η νεράιδα των δοντιών και άλλοι, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν έναν μοχθηρό τύπο που είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τα πιστεύω και τα όνειρα των παιδιών.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (& μεγάλους!)

👉 Διάβασε επίσης μία σούπερ λίστα με υπέροχες χριστουγεννιάτικες ταινίες που μπορείς να δεις στο Netflix, εδώ.

YOU MAY ALSO LIKE

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Αποδοχή Διαβάστε

Μετάβαση στο περιεχόμενο