Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις

Ποιος λέει όχι ακόμη και σε ένα οπτικό ταξιδάκι;

by admin
Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις

Τα Netflix travel shows σου προσφέρουν στη στιγμή τη δυνατότητα για συναρπαστικά travel experiences. Ετοίμασα για σένα μία λίστα με τις εκπομπές που παίζουν στη δημοφιλή πλατφόρμα και θα σε ταξιδέψουν… κάποιες μάλιστα πολύ μακριά.

Αν αγαπάς τις αποδράσεις και σου αρέσει να βλέπεις εικόνες από όλον τον κόσμο, να μαθαίνεις συνεχώς κάτι καινούργιο για το διαφορετικό της γης, τη φύση, τους ανθρώπους και τους πολιτισμούς τα παρακάτω 7 Netflix travel documentaries θα σε ενθουσιάσουν. Ώρα λοιπόν για νοερά ταξιδάκια στον θαυμαστό μας κόσμο.

Ποιες είναι οι Netflix travel εκπομπές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη παρέα;

Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις
6+1 Netflix travel documentaries που θα λατρέψεις!

Tales by Light

3 σεζόν και 18 συναρπαστικά επεισόδια που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε τον κόσμο και τη μοναδικότητά του, την ομορφιά και τις δυσκολίες του. Άνθρωποι, πολιτισμοί, τοπία και ξεχωριστές ιστορίες που ανοίγουν τους ορίζοντές μας.

Φωτογράφοι και σκηνοθέτες ταξιδεύουν σε όλη τη γη απαθανατίζοντας συγκλονιστικές εικόνες. Η κάμερα τους ακολουθεί σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι και το κοινό απλά απολαμβάνει. Στόχος τους; Η αλλαγή των αντιλήψεων των ανθρώπων μέσω της τέχνης.

Δες εδώ το trailer.

Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις
Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις

Dark Tourist

Ο Σκοτεινός Τουρισμός είναι ένα είδος εναλλακτικού τουρισμού, που απευθύνεται σε ταξιδιώτες οι οποίοι έλκονται από το σκοτεινό της ανθρώπινης φύσης και ιστορίας. Έτσι, μέρη στον κόσμο που έχουν πληγεί από πολέμους, θανάτους, δυστυχή γεγονότα, βία ή περίεργα μυστικά γίνονται οι τοπ προορισμοί σε προτιμήσεις των τουριστών.

Ο δημοσιογράφος David Farrier, αρκετά περίεργος αλλά και τολμηρός, επισκέπτεται ασυνήθιστα και συχνά μακάβρια τουριστικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο, όπως μια πυρηνική λίμνη στο Καζακστάν, ένα στοιχειωμένο δάσος στην Ιαπωνία κι ένα ανατριχιαστικό μουσείο στην Αγγλία.

Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις
Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις

Jack Whitehall: Travels with My Father

Ο κωμικός Τζακ Γουαιτχολ προσκαλεί τον συντηρητικό πατέρα του, Μάικλ, να ταξιδέψει μαζί του σε διάφορα μέρη του κόσμου σε μία προσπάθεια να δυναμώσει τον δεσμό τους.

Μια αστεία σειρά του Netflix που σε ταξιδεύει και σε διασκεδάζει ταυτόχρονα, καθώς οι συνταξιδιώτες βρίσκονται σε συνεχή απολαυστική διαμάχη.

Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις
Μία από τις Netflix travel εκπομπές που αξίζουν τον χρόνο σου είναι και το ταξιδιωτικό show “Jack Whitehall: Travels with My Fathertales”.

Down to Earth

“Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να βρούμε κάποιες νέες προοπτικές για κάποια πολύ παλιά προβλήματα” έχει δηλώσει ο ηθοποιός Ζακ Έφρον για το συγκεκριμένο, πολύ ενδιαφέρον project με τίτλο Down to Earth.

Ο διάσημος ηθοποιός ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο με τον ειδικό σε θέματα ευεξίας Ντάριν Ολίν, σε μια ταξιδιωτική σειρά που εξερευνά τη βιωσιμότητα, την υγεία και το wellness σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου από τη Γαλλία, το Πουέρτο Ρίκο, την Ισλανδία και το Λονδίνο μέχρι την Κόστα Ρίκα, τη Λίμα, τη Σαρδηνία και την Ικίτος. Πόσο τέλειο;

Δες το trailer για να πάρεις μια γεύση.

Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις…

Μέχρι την επόμενη απόδρασή σου δες αυτές τις υπέροχες ταξιδιωτικές εκπομπές. Θα σου κρατήσουν την καλύτερη παρέα, θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις, θα σε ενημερώσουν και θα εμπνεύσουν. Ο κόσμος μας είναι απλά καταπληκτικός!

Our Planet

Ο υπέροχος αλλά και εύθραυστος πλανήτης μας είναι στο προσκήνιο αυτής της εξαιρετικά αξιόλογης βρετανικής σειράς ντοκιμαντέρ.

Απόλαυσε τη φυσική ομορφιά του πλανήτη μας και μάθε πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει όλους τους ζωντανούς οργανισμούς σε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον και ενημερωτικό ντοκιμαντέρ. Αφηγητής του David Attenborough.

Τα 6+1 Netflix travel documentaries για να κάνεις ταξίδια από άκρη σε άκρη της γης!

Οι ταξιδιωτικές εκπομπές στο Netflix που θα πάρουν μακριά…

Aποστολή: Ευτυχία

Ένα γλυκύτατο και περιπετειώδες ζευγάρι κάνει το όνειρο πολλών πραγματικότητα και συγχρόνως ένα σούπερ ντοκιμαντέρ που θα σε ξεναγήσει σε υπέροχα μέρη. Αν αυτό δεν είναι ευτυχία, αλήθεια τι είναι;

Ένας σκηνοθέτης, η τραγουδίστρια κοπέλα του και το σκυλί τους ξεκινούν ένα ταξίδι στη Βόρεια Αμερική μέσα σε ένα ανακαινισμένο σχολικό λεωφορείο.

Ταΐστε τον Φιλ

Όταν τα ταξίδια συνδυάζονται με το φαγητό τότε το αποτέλεσμα είναι απολαυστικότατο!

Ο κωμικός Φιλ Ρόζενταλ πάντα ορεξάτος για νέες γεύσεις και ανακαλύψεις μας ταξιδεύει με τον πιο ευχάριστο τρόπο στον κόσμο και μας γνωρίζει τις τοπικές κουζίνες. Η σειρά αποτελείται από 5 χορταστικότατες σεζόν με επεισόδια… μούρλια.

Δες και το trailer.

Τα 6+1 Netflix travel documentaries που θα αγαπήσεις
Τα 6+1 Netflix travel documentaries που αξίζει να βάλεις στην watch-list σου!

Φωτογραφίες: Pexels

YOU MAY ALSO LIKE

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Αποδοχή Διαβάστε

Μετάβαση στο περιεχόμενο