Η Τίνα Μιχαηλίδου δημιούργησε μια κολεξιόν για καλό σκοπό!

Κούπες, μάσκες, μπρελόκ και T-Shirt με την υπογραφή της θα βοηθήσουν γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

by admin
Η Τίνα Μιχαηλίδου δημιούργησε μια κολεξιόν για καλό σκοπό!

Η Τίνα Μιχαηλίδου είναι ένα κορίτσι ασταμάτητο… Ασταμάτητο, ανήσυχο, δημιουργικό αλλά και ευαίσθητο. Της αρέσει να γράφει, κυρίως για τις σχέσεις, ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων με παρόμοιο περιεχόμενο και παράλληλα αγαπά να βοηθά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μιλήσαμε μαζί της για τα βιβλία της αλλά και για κάτι πολύ ενδιαφέρον που ετοίμασε και δεν είναι άλλο από μια σούπερ συλλογή με αντικείμενα καθημερινά, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για καλό σκοπό. Τον καλύτερο!

Τίνα Μιχαηλίδου: Το να κάνεις καλό σε κάποιον πληγωμένο ή άρρωστο άνθρωπο είναι λειτούργημα.

Η Τίνα Μιχαηλίδου δημιούργησε μια κολεξιόν για καλό σκοπό!
Η Τίνα Μιχαηλίδου είναι η δικιά μας Ελληνίδα Ex’s Relationship Blogger!

Βρίσκεσαι πίσω από το blog “Ex’s Ghost By Tina Michaelidou”, ενώ παράλληλα ασχολείσαι με την νοσηλευτική. Ποια είναι η ιστορία γύρω από το κορίτσι που συνδυάζει στη ζωή του τόσο διαφορετικά πράγματα;

Η ιστορία μου είναι ενδιαφέρουσα όπως μου λένε… Σπούδασα Κοινωνική Θεολογία οπότε είμαι και Θεολόγος. Ξεκίνησα να γράφω στο δικό μου blog με το τότε όνομα “It’s My Life By Tina Michaelidou”. Μετά όμως θέλησα να αλλάξω το όνομα και αποφάσισα να το μετατρέψω στα φαντάσματα των πρώην εξού και το Ex’s Ghost By Tina A.Michaelidou. Στη μετέπειτα πορεία μου ο μπαμπάς μου αρρώστησε και σπούδασα Βοηθός Νοσηλευτή με ειδικότητα Νευρολογία-Ψυχιατρική. Και πλέον είμαι και Συγγραφέας καθώς έχουν κυκλοφορήσει δύο βιβλία μου.

Όλα αυτά που κάνω δεν είναι τυχαία, είναι αλληλένδετα, καθώς όλα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους. Θέλω να τους βοηθάω και κυρίως θέλω να βοηθάω εκείνες τις πληγωμένες καρδιές που έχουν χωρίσει και δεν μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω ή να βοηθήσω εκείνες τις γυναίκες να ξεφύγουν από μια τοξική σχέση ή να ξεπεράσουν μια τοξική σχέση.

Την αγάπη μου για τους ανθρώπους την διδάχτηκα από την οικογένειά μου κυρίως από τον μπαμπά μου που ήταν Καρδιολόγος και Αναπληρωτής Καθηγητής. Υπήρξα φροντιστής του για περισσότερα από 4 χρόνια. Δυστυχώς τον έχασα, όμως το να βοηθάω τους ασθενείς μου ή τις πληγωμένες καρδιές είναι για εμένα θεραπεία. Το να κάνεις ένα καλό σε κάποιον πληγωμένο ή άρρωστο άνθρωπο είναι λειτούργημα. Είναι αγάπη και σεβασμός για τους συνανθρώπους μας.

Το να κάνεις ένα καλό σε κάποιον πληγωμένο ή άρρωστο άνθρωπο είναι λειτούργημα. Είναι αγάπη και σεβασμός για τους συνανθρώπους μας.

Η Τίνα Μιχαηλίδου δημιούργησε μια κολεξιόν για καλό σκοπό!
Τίνα Μιχαηλίδου: Την αγάπη μου για τους ανθρώπους την διδάχτηκα από την οικογένειά μου κυρίως από τον μπαμπά μου…
Η Τίνα Μιχαηλίδου δημιούργησε μια κολεξιόν για καλό σκοπό!
Τίνα Μιχαηλίδου: Θέλω να βοηθάω εκείνες τις πληγωμένες καρδιές που έχουν χωρίσει και δεν μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω…

Ας μιλήσουμε και λίγο πιο συγκεκριμένα για το blog σου… Τι σημαίνει ακριβώς να είσαι relationship blogger; Έχεις επαφή και επικοινωνία με γυναίκες που σου μιλούν για τις σχέσεις τους και τις δυσκολίες που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν; Από όσα έχεις δει μέχρι στιγμής ποιο είναι το μεγαλύτερο παράπονο των γυναικών σε ό, τι αφορά τις ερωτικές σχέσεις σήμερα;

Relationship Blogger είναι εκείνη που ασχολείται καθαρά με τις σχέσεις. Εμένα θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος τον τίτλο της Ex’s Relationship Blogger, καθώς ασχολούμαι καθαρά με τους χωρισμούς και με τους πρώην.

Έχω καθημερινή επαφή με γυναίκες που μου στέλνουν μηνύματα για τις σχέσεις τους ή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και το πιο συχνό παράπονο για τις περισσότερες είναι ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές σχέσεις με αληθινά συναισθήματα. Πλέον δυσκολεύονται να βρίσκουν έναν σωστό σύντροφο που δε θα φλερτάρει από δω και από κει.

Έχεις γράψει το βιβλίο “Και μη χειρότερα!” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις 24 γράμματα και αποτελεί την πρώτη σου συγγραφική δουλειά. Πες μας λίγα λόγια για αυτό.

Αχ το “Και Μη Χειρότερα” είναι οι 11 Ηρωίδες μου, τα κορίτσια μου που χωρίζουν, ξεπερνούν τις σχέσεις τους και προχωρούν παρακάτω. Στο τέλος του κάθε κεφαλαίου με κόκκινο κραγιόν γράφουν ένα quote στον καθρέπτη που τις αντιπροσωπεύει για να παίρνουν δύναμη κάθε φορά που στεναχωριούνται.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν σκοπός μου να γράψω ένα μικρό και γρήγορο βιβλίο για αρχή. Ήθελα να δω πώς θα πάει ως πρώτο βιβλίο και στο μέλλον ίσως την κάθε ιστορία να την κάνω και από ένα βιβλίο.

Η Τίνα Μιχαηλίδου δημιούργησε μια κολεξιόν για καλό σκοπό!

Έχεις δημιουργήσει επίσης και ένα πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο ημερολόγιο. Πώς προέκυψε η ιδέα και πήρε σάρκα και οστά;

Ήταν κάτι που το ήθελα χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω τις Εκδόσεις Υδροπλάνο που με εμπιστεύτηκαν. Ήθελα να έχει η κάθε γυναίκα ένα Ημερολόγιο με quotes για να παίρνει δύναμη και δίπλα να καταγράφει τα δικά της συναισθήματα.

Η Τίνα Μιχαηλίδου μας μιλά για τη συλλογή αντικειμένων που έφτιαξε για καλό σκοπό!

Έχεις φτιάξει ακόμη μία κολεξιόν από χειροποίητα χρηστικά αντικείμενα τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για καλό σκοπό. Μίλησέ μας παραπάνω για αυτή σου την κίνηση.

Με το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο By the Book έχουμε μια συνεργασία και μου έκαναν αυτή την πρόταση, να δημιουργήσω δηλαδή quotes πάνω σε διάφορα αντικείμενα ώστε να τα έχουν όλες οι γυναίκες. Ήθελα τα έσοδα αυτών των προϊόντων να πάνε σε συλλόγους για κακοποιημένες γυναίκες.

Ποια είναι η ευχή σου για τη νέα χρονιά;

Κάποτε η ευχή που θα έκανα κατευθείαν θα ήταν να είναι καλά ο μπαμπάς μου. Τώρα όμως που τον έχασα εύχομαι να είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Φυσικά για όλους μας εύχομαι να έχουμε υγεία και να χαμογελάμε αληθινά. Να χαμογελάμε αληθινά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μας, γιατί μας αξίζει και γιατί μας πάει!

Έχεις κάποιο νέο σχέδιο στα σκαριά; Τι καλό μας ετοιμάζεις;

Έχω πολλά νέα σχέδια στα σκαριά, αλλά δε θέλω να αποκαλύψω κάτι ακόμα. Είναι μυστικό!

Η Τίνα Μιχαηλίδου δημιούργησε μια κολεξιόν για καλό σκοπό!
Η Τίνα Μιχαηλίδου δημιούργησε μια κολεξιόν με καθημερινά, πρακτικά αντικείμενα για καλό σκοπό!

💟 Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο της Τίνας Α. Μιχαηλίδου, Και μη χειρότερα! εδώ.

💟 Μπορείτε να ανακαλύψετε τη συλλογή Ex Ghost by Tina Michailidou εδώ και να δείτε περισσότερα για το Ημερολόγιο 2022 – Ερωτευτείτε καταλλήλους & όχι ακατάλληλους, εδώ.

YOU MAY ALSO LIKE

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Αποδοχή Διαβάστε

Μετάβαση στο περιεχόμενο